bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

Fakta & opgelet

°1971. Man. (ex-)West-Vlaming (ex-)Kortrijkzaan. Woont en werkt in B-H-V(laams-Brabant), Asse. Woont en leeft samen met vrouw en dochter (°2002).

Weet niet meer wat hem naar de blog bracht, maar ergens las hij eens dat het neerschrijven van “sweet nothings” best leuk kan zijn, en gaat dat dan ook maar eens proberen.

Al doende leer ik dat “sweet nothings” niet altijd sweet zijn, en ook zelden nothings.

Deze blog zelf zag het licht op 29 mei 2011, met een klein weinigzeggend stukje over verhuizen. Sindsdien komen (hopelijk) en kwamen, maw dus gingen, er heel wat posts op deze blog.

E-mail: 2bentenge at gmail dot com

Opgelet !

De inhoud van deze blog situeert zich volledig in de privesfeer en is dus puur,  ja soms onversneden, de mening van de auteur. Het kan serieus zijn, want dat ben ik meestal,  maar het kan evengoed “zever” zijn, je weet wel, echte toogpraat. Aan de lezer, u dus, om dat te bepalen.

Indien om één of andere reden de inhoud of de manier waarop het gebracht wordt niet aansluit bij de eigenheid van de lezer, als u denkt dit kan echt niet, dan is commentaar altijd welkom per mail of via het commentaar veld. Bentenge eigent zich wel het recht toe om eventueel commentaren te verwijderen.