bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

Imago.

34 reacties

Imago. Even nadenken. Hopelijk is dat alvast deel van mijn “imago” aangezien ik dat van mezelf wel vind… dat ik graag over (bepaalde) dingen nadenk. Al is dat zeker niet algemeen geldig, want over de vraag “wat gaan we eten vandaag” denk ik eigenlijk niet graag na.

Ok, even een stap terug. Imago slaat dus op beeldvorming en de daaruit voortvloeiende reputatie. Vooraleer ik er verder op in ga maak ik gebruik van de suggestie aangereikt door  suskeblogt in de reacties op het vorige logje.

We proberen dus even iets van (extra) interactie te “genereren”. Op een zeldzame ziel na volgt niemand mijn IG dus kan ik de vraag relatief eenvoudig stellen. Welk beeld hebben jullie van mij gevormd doorheen de vele blogjes die hier vroeger te lezen waren. Graag een beperkt aantal kernwoorden. Die kan je in de reacties kwijt of op het mailadres te vinden in “fakta&opgelet”.

Die reacties ga ik dan linken aan mijn eigen evaluatie in een volgend logje. Op die manier kom ik alvast één lezer(es) tegemoet en maakt dit deze blog net iets minder narcistisch in de zin dat ik geen push strategie toepas maar wel een pull (vraag gedreven) aanpak. Moest het zijn dat je graag iets specifieks zou behandeld willen zien in een volgend logje, laat vooral ook niet na om dat aan te geven.

 

 

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

34 thoughts on “Imago.

 1. Liefhebber van kunst, naakt, Duran Duran en een eenzaam boompje.
  Hij is geen vrouw (profielfoto). Tikkeltje geheimzinnig.

 2. George Michael. Fashion man. Onzeker. Rapsodisch. Peinzer. Galant. Feminien. Aimabel. De Standaard. Tennisfan. Introvert. Houdt van complete privacy.

  • Dank je wel. Ben dus even moeten gaan opzoeken wat rapsodisch juist is. Een rapsodie kende ik maar het gebruik als “rapsodisch” niet. Interessante opmerking. En dank je wel voor de input.

 3. Haha! Uitdaging; je bent ondanks je profielfoto een man. Een man die kan schrijven en hoe! De momenten van stilstaan laten zien dat je ziet wat een ander niet ziet, tot in de details. En naar de rest ben ik reuze benieuwd! Fijne dag…

 4. Ik sluit mij aan bij de opmerkingen van Menck (al kende ik de term rapsodisch evenmin). Verder: enigszins nostalgisch ingesteld (jeugdherinneringen, discomuziek), maar ook liefhebber van moderne of abstracte kunst. Gaat graag schuil achter veel, waaronder een jonge Melanie Griffith? Houdt van vrouwen, eten en drinken op een positieve manier. Is op zoek naar … ja wat?

 5. Scherpzinnig. Observator. Maatschappij&politiek. To the point samenvatter. Te veel denker. Doemdenker. Sporter. Fotograferen. Natuur. Beminnelijk. Humoristisch. Recalcitrant. Muziek. Zinvol leven. Zin van het leven. Rust&stilte. Muziek. Wijn. Chocolade. Sweet memories. Mood swings.

 6. Contemplatief. Erotisch georiënteerd. Opmerkzaam. Kranten,- en magazineman. Fotografisch (visueel) ingesteld.

 7. Vlotte pen. Onverwacht bochtenwerk in het denken. Ongrijpbaar (in overdrachtelijke zin).

 8. Ik denk dat mijn raam nog dicht zit, want denken, laat staan nadenken, daar ben ik nog niet aan toe. Laat staan een krant te lezen, of een blog met aardigheden en nadenksels.

 9. Mogen we nog steeds verzoekjes indienen of is de inzendtermijn verstreken?

 10. Jouw persoonlijke proces van afstand nemen/afkeren van het katholieke geloof en kerk vanaf het prille begin.

 11. Carnaval dan maar. Jouw deelname en bijdrage.

 12. De jaarlijkse palingtrek naar de Saragossazee in vergelijking met het “jachtinstinct”/de jacht op meisjes van jongemannen en hun gedrag. Een paling zwemt 2.400km voor sex. Hoever gaat een jongeman/man?

 13. De warmte, de hitte, de te-hitte. Zie je, er staat niet voor niets “te” achter warm en hit. Niets is goed waar “te” voor staat, behalve tevredenheid.

 14. Over de foto van het propellervliegtuig boven de radiator in je werkkamer. Logje Imago/Kunst 1.

 15. Een kunstje dat alleen jij kunt. (En liefst eentje waar je dan tonnen mee verdient.)

 16. Humor, visueel, ” open minded ” , leest heerlijk weg, empathie, adrem, Belg, cultuur !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.