bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

Man man man toch.

29 reacties

Surfend door het aanbod bedacht ik dat als ik het dan toch zou doen ik het liefst mijn mannelijkheid in Frida of Natasha zou stoppen.

De voorbije zondag facebookte onze Belgische staatssecretaris met het grootste stemmenpotentieel in Vlaanderen bij de volgende nationale verkiezingen (link) een mening de wereld in. Dat kwam dan op maandag in de digitale krant. Even stelde ik me de vraag “waar is de staatssecretaris eigenlijk mee bezig” ? Maar goed, het was blijkbaar naast zondag (dus in principe betalen we hem niet om te werken) ook gewoon vakantie voor den Theo. Ik denk dat hij zich stierlijk verveelt op vakantie.

Persoonlijk doe ik geen enkele moeite om me voor te stellen hoe onze “beleidsvoerder” al zittend aan de zwembadbar (in een overgedimensioneerde zwemshort op onelegante mannelijke sletsen) zich verslikt in zijn halve liter bier. “Verdemme” roept hij naar zijn vrouw die ondertussen haar best doet om de kroost te entertainen “a zo ben ik toch niet he vrouwtje”. “Ziet dat nu af” schreeuwt hij tegen zijn medebarhangers. “Draait de wereld nu echt helemaal door of ligt het aan mij?” terwijl hij zijn mobieltje met schaars geklede mannen in het gezicht van andere halveliters drinkende tooghangers duwt. Van zijn barkruk stappend “allee venten, serieus, kijk nu eens naar mij” en zijn mannenlijf in short etalerend zegt hij verder “ik heb al die ongein toch niet nodig om goed in mijn vel te zitten?” Omdat 98% van zijn licht aangeschoten mannelijke toehoorders, de warmte en het bier doen immers hun werk op die in vakantie zijnde hersenen, hevig beginnen te knikken bedenkt Theo dat hij dat best wel kan gebruiken in de aanloop naar het winnen van de verkiezingen en gooit het gelijk op facebook. Op vakantie leest een echte man (en anders ook niet denk ik) immers niet eerst het partijprogramma voor hij op het www zijn mening deelt.

De Theostorm ging niet direct liggen deze week en er kwam heel wat extra info rond de topic. Zoals deze uitleg in mijn persoonlijke krant (die ik in de week enkel digitaal lees). Stel dat ik even de Theo een hak (jaja, haha) wil zetten en me met ongein ga bezig houden. Ik ben immers een heteroeseksuele gehuwde man ouder dan veertig. Volgens de woordvoerder van “man mysterie” de basiskenmerken van hun typische klant (naast een wat aparte smaak en een meer dan behoorlijk inkomen). Dus surfte ik even naar de website van Homme Mystere en kwam dan tot de conclusie die hierboven staat in de eerste zin op dit logje. De oorspronkelijke veroorzaker van de man man man toch storm in de Vlaamse kranten was dus de nederlandse Telegraaf (https://www.telegraaf.nl/nieuws/2480957/nu-ook-sexy-lingerie-voor-mannen).

 

PS : voor de geïnteresseerden geef ik ook even in link onder het woord de info rond Frida en Natasha. Natasha ziet er ook niet slecht uit in mini dress.

 

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

29 thoughts on “Man man man toch.

 1. Heb je Natasha al gekocht dan? Die vind ik het mooist.

 2. Het jammere is dat er te veel aandacht gaat naar dit soort uitspraken.

  • Wel kijk, dat weet ik niet zeker. Het is goed dat je als kiezer alle kantjes van een politicus leert kennen. Uiteindelijk kies ik toch voor mensen, dus weet ik graag wie ze zijn en hoe ze denken, vooral weg van de georganiseerde communicatie.

 3. Ik mag er niet aan denken een man in Natasha of dergelijke in mijn huis aan te treffen… 😝

  • Hehehe. Je hebt het meer voor echte mannen die hun eventueel aanwezige vrouwelijke kant(je) niet etaleren ? 😉

   • Helemaal juist. Ieder mag doen wat ie wil, maar mijn man die thuis ook de huishoudelijke taken op zich neemt, waardeer ik zeer. Dat hij dameslingerie zou dragen, dat zou mij afstoten.

 4. De naaktselfie van een van onze Tweede Kamerleden gaf in de afgelopen Komkommertijd ook veel commotie.

  Ach, wat kun je anders doen in het reces?

  Vrolijke groet,

 5. De verkiezingen naderen snel. Wat gaan ze nog al niet op ons loslaten ?

 6. Het potjeslatijn van de groote leijder is op, de idioot heeft het knopke gevonden om die ploat af te zetten, dus hebben ze bij die partij iemand anders nodig om onnozel te doen. En bij gebrek aan échte ideeën wordt er met provocaties allerhande gestrooid. Slechte reklame is ook reklame, he?

 7. Tja. De standaard brandde hem af tot op de grond, aar toch zal hij een electoraal succes boeken, de Theo Trumpen…

 8. Die minidress: nee. Volgens mij “froemmelt” dat alleen maar ambetant naar boven.
  Ik verwacht wel een uitvoerige review van Frida en/of Natasha nu.
  Voor de rest kan ik het alleen maar eens zijn met Affodil…en uw conclusie mag dezelfde zijn 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.