bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

Hete vrijdag.

26 reacties

Dat het alweer vrijdag is en dat de tijd vliegt. De drukke en spannende werkweek ligt achter me, en achter jou ook mag ik hopen. Al was het werk bij momenten stresserend, zodra ik buiten kwam was het precies vakantie. Onvoorstelbaar weertje. Het is heet dezer dagen.

Bij ons thuis staat in de tuin een opbouw “zwembad” dat op dergelijke dagen helemaal tot zijn recht komt. Al is het dan maar 4m op 2m, de impact is gigantisch. Het visuele aspect in de tuin is niet schitterend, maar een echt ingebouwd zwembad of zwemvijver was “net” iets te duur dus gingen we voor de cheap version. Als we het vijf jaar kunnen gebruiken zijn we met onderhoud en water inbregepen zo’n 500euro/jaar “kwijt”. Peanuts in vergelijking met de mentale return. De voorbije twee weken trek ik na de werkdag (eens thuis gekomen weliswaar) regelmatig mijn zwembroek aan voor een afkoelend moment in ons opbouwbad. Zalig !

Zo’n heet weer doet wel iets met een mens. Deze week leerde ik via de favoriete krant van mijn vrouw iets over een trend die er mogelijks geen is. Eigenlijk toont het vooral de kracht en impact van social media zoals instagram en hoe hypes kunnen ontstaan. Uit interesse voor het ontstaan van trend and/or hypes bladerde ik dan toch maar eens door de instagram foto’s. De hype draagt met “upside down bikini” eigenlijk een verkeerde naam. Want op zich gaat de bikini niet upside down. De montage van de essentiële delen van de bikini verandert eigenlijk waardoor je een bepaald effect krijgt. De sportieve dertigjarige Valeria Rey brengt dit even ter illustratie in de volgende zwembadfoto’s :

Het staat haar wel vind ik. Of anderen gaan volgen is maar zeer de vraag. Tussen de social-media world van instagram en zijn influencers en the real world ligt regelmatig een hemelsbrede kloof. Maar het zwoele aka hete weer van deze week deed wel een mailgesprek rond deze trend ontstaan. Waarom enkel beperkt tot het bovenstukje was op een bepaald moment de vraag.  Want een bikini bestaat toch uit twee delen ? En zou de trend/hype ook niet toepasbaar zijn op de zwembroek ? Upside down swimming trousers ? Uit interesse deed ik wat research om voor mezelf een antwoord te hebben op die laatste vraag. Zo zot ben ik soms wel. De leerpunten en visualisatie hou ik voor mezelf.

Wat ik me vooral ook afvraag op deze hete vrijdag is of het daar in het verre Rusland (Kazan) ook zo heet zal worden. Hopelijk wel. De vorige wedstrijd was best spannend tot de laatste minuut, laat ons bidden dat het vanavond ook het geval is en bij voorkeur met een gelijkaardige afloop. Al vrees ik dat die Brazilianen een maat te sterk zullen blijken voor onze duivels. Maar hop hop hop rode duivels !

 

 

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

26 thoughts on “Hete vrijdag.

 1. Ik ben fan van die bikini. Op welke manier ook gedragen. Of zelfs niet gedragen, wat maakt het uit? Mooie versiering boven de salonzetel, en ondertussen krijgt ze het frisser…

 2. Wanneer kunnen we langskomen?

 3. Ik heb deze trend nog niet opgemerkt, maar morgen probeer ik het meteen uit 😁

 4. Oh wauw. Mijn leven zou zoveel beter zijn met zo’n zwembad. #jaloers

  • Ik geloof je graag. Gisteravond na de spannend hete kwartfinale van de rode duivels nog even uit de kleren en in het zwembadje gegaan. Zalig. Zoals gezegd eigenlijk onbetaalbaar.

 5. Ik draag een badpak. Upside down ging wat moeilijk.

 6. Mono-, bi- of alleskini, the heat was on gisteren en de Duivels koonden er het beste tegen!

 7. zelf nog geen dame gespot die daaraan meedoet….maar ik blijf aandachtig hopen…..misschien dit weekend wel na een prachtige overwinning van onze Duivels

 8. 2 punten:
  1: is dit kind wel 30? Zo ja, dan doet ze mij meer denken aan een meisje van 13. Zo nee, dan ook.
  2: Ik heb het ook geprobeerd met mijn bh, want een bikini (of badpak( heb ik niet, en het is werkelijk prachtig hoe mijn borsten omhoog gelift worden. Jammer dat ik vergeten ben er een foto an te maken.

  En verder nog een punt: zo worden zelfs “damesbladen”interessant.

  • 1: het maakt sowieso niet uit dus 🙂
   2: ik had niet de indruk dat haar borsten (van de 13 of 30 jarige) omhoog gelift werden, eerder opzij dacht ik zo.

   Maar damesbladen zijn sowieso interessant voor mannen aangezien er enkel dames op de foto’s staan.

   • Maar de rest van het lijf is akelig kind,en haar gezichtje ook, niks vrouwelijks, vind ik, alleen maar een paar bollen. Waarchijnlijk alles teveel gefotoshopt?

 9. Best geinig. Ze kan het hebben. Zag vd week ook al omgekeerde spijkerbroeken. 🙃

  • Zeer geinig. Persoonlijk denk ik dat jij dta ook kunt hebben 😉 Binnenste buiten spijkebroeken zul je bedoelen? Je had mijn omgekeerde zwembroek eens moeten zien 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.