bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

O…8 to C…15 .

13 reacties

Het kleine scherm. Steeds kleiner.

In den goede oude tijd ging ik regelmatig naar de film. Op het grote scherm. Ondertussen kijk ik doorgaans enkel nog film, op een uitzondering na, op het kleine scherm aka televisie. Maar heel af en toe kijk ik ook al eens film(pje)s op het nog kleinere scherm van de tablet. En sinds even is de slag van de molen compleet. Ik kijk al filmpjes op mijn gsm. Filmpjes is hier het brede spectrum. Gaande van reclames tot clips tot kortfilms. Maar langer dan 15 minuten op mijn gsm bewegend beeld kijken, daar ben ik nog niet aan toe. Vandaar dat ik zo langzamerhand overweeg om eens te vragen aan filmmakers dat ze “executive” versies maken van hun films. Dat zou een hoop schelen.

Gebaseerd op een artikel in mijn krant deze week over de Ocean’s Eleven female version film zou dat in heel wat gevallen best mogelijk zijn.

Het stukje zet me wel even aan het denken. In de originele Ocean’s Eleven film was de enige vrouw tussen al die macho dieven mijn favoriete actrice JR. Wie zou nu de bink zijn tussen al dat vrouwelijk dieveggeschoon ? Welke man breekt die overvloed aan dievegge’s visueel ? De titel van het krantenartikel is wat speciaal en de recensie belooft niet echt veel goeds. Het zal vooral een bling-bling spektakel zijn denk ik. Vandaar dat ik denk dat een executive versie van deze film, zeg maar zo’n 8 tot 15 minuten mij  heel goed zou liggen. Van die kort maar krachtig versie mag de helft van de aandacht gerust naar Anne Hathaway gaan. Ik hou immers van haar gulle lach en bruine ogen.

De promotie van de film zelf loopt ondertussen gesmeerd las ik vandaag in de kleine parade (zeg maar de executive vice-president versie) van mijn krant.

Zo. TGIF. Let the weekend be sunny and funny.

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

13 thoughts on “O…8 to C…15 .

 1. Voor een vrouwelijke tepel meer of minder ga ik niet op een mega-scherm of mini-scherm een filmpje bekijken.

  Je begrijpt het jouw blogpost gaat aan mij voorbij ….

  Zonnige groet,

 2. Ik ga nooit naar de bioscoop, vanwege mensen en herrie. Op tv kijk ik ook al geen films, vanwege niet interessant en te lang. Zo’n executive versie zou dus ook wel iets voor mij zijn. Al hoef ik Ocean’s 8 niet te zien, na deze recensie.
  Die actrices moeten eens stoppen met dat ge-“flash”. Het nieuwtje is er nu wel vanaf. De impact ook. Toch?
  Enjoy your weekend.

  • Yep, “het” is interessanter zonder de flash en het “nieuwtje” is er wel vanaf ja. De impact hangt af van de context denk ik 🙂 Georganiseerd ge-“flash” in film kan nog werken omdat er context is.

 3. Welhere… een stukje tepel kwam te voorschijn.

 4. En zo krijgt een film meer aandacht omtrent een tepel dan omtrent de film zelf….

 5. Heb de trailer gezien, een tijdje geleden, en toen kreeg ik eigenljik wel zin om de film te zien. Terwijl de andere Ocean´s Eleven´s mij nooit echt geïnteresseerd hebben.

  Ik vraag me wel af of ze op een dag dan ook eens een “normale” Ocean´s Eleven maken. Zo een met mannen én vrouwen, in ongeveer een 50/50 verdeling.

  By the way, wanneer er slecht één vrouwelijk personage aanwezig is in een cast met voor het overige alleen maar mannelijke acteurs: dat heeft een naam. Men noemt dat The Smurfette Principle.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Smurfette_principle

  • Leer ik gelijk iets bij. Een principe dan nog. Genoemd naar smurfin bij de smurfen ? Penny in the big bang / ah ja, enkel in seizoen 1 tot 3. Dat heet dan evolutie van seizoen drie naar vier ?

   • Jup, is genoemd naar de Smurfin!
    En inderdaad, die van de Big Bang hebben aan het einde van seizoen 3 ook iets bijgeleerd 😉

 6. Films? Ik denk dat ik al 20 jaar geen film meer gezien heb, en het ook geen prettig tijdverdrijf vind.
  Maar ingaand op een stukje tepel … dat is natuurlijk niets. Ik zou zeggen: er zijn er genoeg in het echt in zijn geheel te zien op ware grootte 🙂

  • Vind je film geen prettig tijdverdrijf ? Daar zit ik even van te kijken.
   Ook nog even ingaand op dat stukje tepel. In het echt in zijn geheel en op ware grootte ? Daar heb ik er nog maar bitter weinig van gezien. O wacht, behalve in de suana dan, maar dan durf ik niet echt kijken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.