bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

Geilig geilig geilig mijn heer (15(+)). (38/40)

11 reacties

Disclaimer.

Vooraleer dit logje vrijgegeven werd passeerde het de ratingcommissie. Alvorens de rating gegeven kon worden was er twijfel welk waarderingsmechanisme gebruikt kon worden. Uiteindelijk werden alle systemen gewogen en vergeleken met de context van dit logje en de mogelijke (spreiding in) lezers. Het resultaat staat dus reeds in de titel van dit logje, meer info is te vinden in de banner hieronder.

Het logje omvat “mature themes” (al is dit discutabel) “hard drugs” (hard zeker, of het een drug is is iets anders) “strong language” (toch niet) “strong violence” (ook niet) “strong sex references” (mogelijks) “nudity without graphic detail” (inderdaad). 

Al pratend kwamen we er op dat kerken best wel zijn interessegebied zijn. Eigenlijk wel een beetje vreemd voor iemand die eerder voor de liefde onder gelijkslachtigen is, maar wat is dat is. In alle geval gaf deze invalshoek de titel van dit logje. Het is dus ontleend aan een origineel Latijns gebed dat in het Nederlands als volgt klinkt :

Heilig, heilig, heilig de Heer, de God der hemelse machten.  Vol zijn hemel en aarde van uw heerlijkheid. Hosanna in den hoge. Gezegend Hij die komt in de Naam des Heren. Hosanna in den hoge.

Het was al “even” geleden dat het gebed door mijn hoofd ging. Mijn licht katholieke (voor de) vorm(ing) is iets uit mijn jeugdjaren. Maar toen ik het opzocht en net voor ik copy/paste deed las ik het nog eens. Het lijkt me bij momenten een zeer dubieuze tekst waar een verknipte geest als die van mij in leest wat er mogelijks niet staat. Enfin. Ik trek me even (terug ter bezinning om te zien of ik wel verder ga met wat ik dacht neer te pennen).

Geilig, geilig, geilig mijn Heer, God der hemelse nachten.  Vol zijn euh en euh van uw heerlijkheid.  Hohohoho in den hoge. Gezegend Hij die komt (in euh of euh).  Hohohoho in den hoge.

Gisteren beleefde ik een aparte avondafsluiter.

Na het binnenkomen ervaarde ik een eerste schokmoment. Maar dat ging over en tot aan 8 of 9 kon ik er best wel goed aan wennen. Maar toen bereikten we de 10 en moest ik toch even gaan herpositioneren want ik kreeg het moeilijk. Zweet ontwikkelde zich ter hoogte van mijn nek en schouders. Ik voelde hoe een paar druppels via mijn sleutelbeen over mijn borstbeen richting mijn navel gleden. Een aparte gewaarwording als je er op focust.

Maar ik voelde ook hoe sommige druppels niet de weg van het sleutelbeen  naar het borstbeen volgden. Na hun ontstaan staken die het sleutelbeen over en verplaatsten zich heel zachtjes over mijn borstkas naar beneden. Ik voelde hoe ze over mijn tepels gleden en zo hun weg naar beneden zochten. Ze bewogen zich behoedzaam door mijn schaamhaar en kwamen op “mijn (jonge)heer” terecht. En drupten zo verder.

Ondertussen zaten we aan 12 en werd het nog moeilijker. Ik boog mijn hoofd naar voor en voelde hoe de zweetdruppels die nu ook mijn hoofd teisterden één voor één naar beneden vielen. Die sloegen de weg van borstkas/tepels/navel over en gingen gelijk recht op doel af. Mijn (jonge)heer die ondertussen al net wat meer volume had werd er aangenaam door geraakt. De aandacht deed hem zichtbaar deugd en (in mijn hoofd/)hij groeide (het idee voor dit logje). Zo werd de grens van 15 bereikt en werd het tijd voor afkoeling. Met een handdoek voor mijn middel verdween ik uit de sauna naar buiten en dompelde mezelf onder in een koude vijver.

 

 

Dit logje ontsproot aan mijn (verhitte) brein en elke verwijzing naar mogelijks bestaande voorvallen of mensen is puur toeval. Het is immers een soort van twintigste verjaardags-ode aan het blauwe pilleke. Dat al wie het graag gebruikt of het nodig heeft er maar dankbaar gebruik van maakt. O, en helemaal terzijde (ook zichtbaar ter linkerzijde van de gelukkige viagradag). Pabo is failliet… geen stiekeme pakjes meer.

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

11 thoughts on “Geilig geilig geilig mijn heer (15(+)). (38/40)

 1. Ik las elders (HLN ?) ook over ontevreden klanten en het feit dat pabo niet zo klantvriendelijk is.
  Geen idee wie er over dat faillissement van Pabo zal treuren.
  Hozanna in den hoge dus.

 2. Je vindt vast wel een nieuw bedrijf.

 3. Leid ons niet in bekoring en verlos ons van het kwaad. Amen 🙏

 4. Ik ben waarlijk geïnteresseerd in de paddo’s die je zonder de minste twijfel tot jezelf neemt alvorens je toetsenbord te beroeren.

 5. Pracht blogpost!

  Vrolijke voorjaarsgroet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.