bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

D-style 4.. (37/40).

13 reacties

Wat vooraf ging : doggystyle 3.

Ergens in 2015 was onze dertienjarige dochter helemaal into horses en vond ze dat we best wel een paard konden kopen. Dat bekeken we even maar oeioeioei dat bleek nogal duur en onpraktisch. Want zoals het leven bij ons loopt is nogal wat van het werk dat hoort bij dingen hebben voor mama en papa. Bovendien wat als ze een paar jaar later er niet meer naar omkijkt ? Zo’n paard gaat net iets langer mee dan een gemiddelde meisjes-houden-van-paarden-moment naar het schijnt.  Enfin, nee dus. Geen paard voor ons.

De liefde voor het dier en een zelf bedacht voorstel heeft niet de gewoonte om zonder slag of stoot het toffe hoofdje van onze dochter te verlaten. En dus kwam ze zomaar even met een alternatief : als een paard niet kan mag het dan een Duitse herder (of een andere hond maar toch liefst een herdershond) zijn ? Niet direct een optie volgens mijn echtgenote. Ik twijfelde heel even maar zei dan maar mee nee. Haar oogjes werden vochtig en veranderden even in puppy-eyes. Onweerstaanbaar. Omdat onze overbuur (die twee honden heeft) reclame maakte voor haar aanwezigheid op een dogshow bekeek ik het even. Wat me overhaalde : Kortrijk ! En dus trokken we als tegemoetkoming naar de dochter toe in november 2015 naar de Eurodogshow in de Kortrijkse Expo.

Het was best wel een leuk event. Dochter genoot met volle teugen. Zo veel verschillende honden en zo veel leuke activiteiten. Net na het binnenkomen hadden we evenwel reeds een eerste topmomentje. De eerste hal herbergde immers de terriers. Ik geef het toe, ik stond even aan de grond genageld. We hadden een heel fijne babbel met een kweker die zonet zijn roodharige duivel had lopen showen. Na de babbel gaf hij ons zijn kaartje met de mededeling dat hij ook een standje had met grooming producten en dat we best welkom waren voor meer info. En dus wandelden we daar iets later ook nog even voorbij. Zo maakten we kennis met made for friends. Hij wist ons te zeggen dat hij net een nestje op komst had en dat we indien er interesse was best wel welkom waren om eens te komen kijken naar die gloednieuwe kleine rode duiveltjes vanaf ruwweg december. Wat we dan ook gedaan hebben. Die beestjes waren o zo schattig !

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

13 thoughts on “D-style 4.. (37/40).

  1. Ik denk dat ik een doggystyle 5 voel aankomen …

  2. shoppen met dochters…….

  3. Tuurlijk komt die hond er. Liefst een teefje, heb je er volgend jaar zes extra !

  4. Een vrolijke, gezellige hond die veel beweging nodig heeft. Vier keer per dag wandelen en een tuin om in te rennen. Hij wordt twaalf jaar oud. Dan is je dochter 25 en… enfin.

  5. Ach, geef haar toch een hondje… dat is zo goed voor zo’n meisje.

  6. Jullie hebben die hond toch al, of ben ik nu helemaal fout?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.