bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

A red sparrow ? Really ? (14/40)

14 reacties

Trailers zijn gevaarlijk. Ik zeg het maar even.

red sparrow

Three billboards outside Ebbing, Missouri. Prachtfilm. Tijdens die film zag ik de trailer voor red sparrow. De laatste film alvorens Jennifer L. een break van een jaar neemt. Bovendien ook een film met onze eigenste Matthias Schoenaerts. En dus dacht ik gisteravond, daar zit wat actie in, laat me die maar eens gaan bekijken op een doordeweekse woensdagavond.

Nu, ik had het kunnen weten he. Zelfs zonder de reviews te lezen, wat ik beter had gedaan, kon ik op basis van bovenstaande foto (uit dit artikel : link) mogelijks al doorhebben dat het niet vet veel ging worden met die film. Dat het niet zo heel veel om het lijf ging hebben zeg maar. De dochter vond de film beneden alle peil. En ik kan haar best begrijpen. La Lawrence is een mooi kind (ook als ze uit de kleren gaat), maar het acteren in de film is niet jedadde. En veel actie zit e rniet in. Het lijkt ook allemaal wat op een B-film.

Na het bekijken van de film deze avond las ik nog even de review in De Standaard. Twee sterren, yep, dat is dus 4/10. Meer is de film dus echt niet waard. De vele afwezigen hadden (voor een wezenlijk deel) gelijk. Dus sorry dochtertje lief, ik maak het nog wel eens goed met een betere film.

 

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

14 thoughts on “A red sparrow ? Really ? (14/40)

 1. dat gevoel had ik al tijdens het bekijken van de trailer om eerlijk te zijn….

 2. Vanavond ga ik naar The Shape of Water. Ben erg benieuwd!

 3. Dat weet ik dan ook weer, bedankt voor de verwittiging!

 4. Jammer dat de film tegenvalt. Matthias Schoenaerts komt wellicht beter tot zijn recht in Europese films.

 5. Ik vraag mij af wat voor weer het was toen ze die foto namen, als die mannen zo lekker ingeduffeld zijn, maar de vrouw daar half bloot opstaat… Moet die het niet verschrikkelijk koud hebben gehad?
  Echt waar, ik word onnozel van zo´n foto´s.

  De feminsite in mij zegt dan: zoekt mij eens een foto waarop er dik ingeduffelde vrouwen naast een halfnaakte man staan. Lijkt mij een schier onmogelijke opdracht.

  • Kijk, voor de feministe in jou haal ik de tekst uit het artikel even naar boven :

   Als Jennifer Lawrence in haar gat gebeten is, zul je het wél weten. ‘Niet alleen is dit compleet belachelijk, ik ben ook diep beledigd’, schreef ze op Facebook. ‘Die Versacejurk was fantastisch, die ga ik toch niet verbergen onder een jas en sjaal? Ik heb vijf minuten buiten gestaan. Ik had in de sneeuw geposeerd voor die jurk, omdat ik van mode hou en omdat dit mijn keuze was.’

   Vraag een willekeurige vrouw wat ze leuk zou vinden aan het leven van een filmster, en de kans is groot dat ‘in de armen van knappe mannen liggen’ en ‘gratis couturejurken dragen’ in het antwoord voorkomen. Dat laatste speelt blijkbaar nog steeds als je Jennifer Lawrence bent. Maar blijkbaar kan dat geen teken zijn dat je goed in je vel zit en trots bent op je lijf: Lawrence moet ofwel een leeghoofd zijn, of het slachtoffer van een seksistisch systeem.

   • Haha, dank voor het antwoord, dat werpt een heel ander licht op de zaak 🙂 Het is zoals met de hoofddoek vermoed ik. Er zijn ook evengoed vrouwen die dat wél willen dragen, en wij gaan er altijd maar vanuit dat ze dat eigenlijk doen omdat ze onderdrukt worden.

    Ik moet trouwens toegeven dat ik op onze trouwfoto´s ook met een mouwloze jurk sta, terwijl mijn man op die foto´s een dikke winterjas draagt.

 6. Dat moet ik echt eens meer gaan doen, naar de cinema gaan.

  Vroeger ging ik regelmatig.
  Toen was er het nog de zwoele stem van Jo Röpcke die me daartoe aanzette.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.