bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

Eva (IDB) zkt … (18+) (8/40).

11 reacties

Op een onbewoond eiland … loopt niemand voor je neus … drinkt met je billen bloot melk uit een kokosnoot… je wordt gezellig groot.

Op een onbewoond eiland, daar zou ik willen zijn.

Gisteravond keek ik dus voetbal en dat leek helemaal niet op leven op een onbewoond eiland. 22 voetballers op een veld ergens in de buurt van Londen. Ik genoot van Eden Hazard en Lionel Messi, twee voetbalkunstenaars. Nu weet ieder voetballiefhebber dat een wedstrijd uit twee helften bestaat met daartussenin een kwart uur niemandsland.

Die 15 minuten dode voetbaltijd gebruikte ik om te zappen. Op vijf tv bleef ik even hangen.

IMG_20180220_213941

Zij was dus voor het eerst op een onbewoond eiland. En ik zag het hoor, ze had een lang mes ter beschikking op dat eiland en kliefde gezwind de kop van een kokosnoot. Ik denk dat de melk best smaakte. Helaas voor haar is het tv format net iets anders dan met je billen bloot te nietsnutten. Want voor ze goed en wel wist dat het eiland onbewoond was kwam een man aangespoeld. Eva kreeg dus gezelschap van Adam. Dat werd daar best even gemaakt gezellig. Nog zo gemakkelijk niet helemaal alleen zijn op een onbewoond eiland, want dan loopt wel iemand voor je neus maar kun je wel met de billen bloot met zijn twee melk uit een kokosnoot drinken.

IMG_20180220_214401

Net als je denkt dat het best wel leuk kan worden met zijn twee gooien ze er nog een derde naakt tegenaan. Aangezien de VIP vrouwelijk is had ook het derde naakte wezen een mannelijke vorm. Ik keek dus zo’n 15 minuten lang en zapte dan terug naar voetbal. Naakt is dan ook maar naakt en het programma Edam zoekt Eva (al was het hier andersom) VIPs heeft immers weinig om het lijf.

Na even bezinken denk ik dat Inge met de zalige lach en het door sport gevormde lichaam dit vooral voor het geld en de vakantie deed. Ik geef haar geen ongelijk he.

IMG_20180220_215322

 

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

11 thoughts on “Eva (IDB) zkt … (18+) (8/40).

  1. Sport interesseert me niet, maar ook ik heb een glimp opgevangen van Adam zoekt Eva. Elk diertje zijn pleziertje, denk ik dan, maar om dit te laten filmen voor vijftien miljoen Nederlanders, waarbij het nog eens voor zes miljoen Vlamingen wordt herhaald? Neen, dank je wel.

  2. Ach ja, wat mensen al niet doen voor een beetje aandacht. Ik heb het niet gezien, maar volgens de foto’s is het wel een mooi eiland.

  3. Ah, ik dacht even dat het om Temptation Island ging, maar niet dus?
    Die zullen zich wel de haren uit het hoofd trekken dat ze daar zelf niet aan hebben gedacht, haha.

  4. Dan zap ik nog liever naar de reklammekes

  5. Een nieuw hoogtepunt of een nieuw laagtepunt in het TV landschap?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.