bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

47-74

35 reacties

Nog drie keer slapen … en het is zover !

Ik weet niet of jij er naar uit kijkt, maar ik alvast wel. 1 februari !

Op die dag krijgen we dus een dubbele portie temptatioooooon. Dat is dus twee keer zoveel mevrouw Deschacht als standaard. Wat in volume nog niet buitengewoon veel is, maar in schoonheid best wel wat (meer). Annelien laat zich vergezellen door een schare dames om “u” tegen te zeggen. Zeker tegen de 670cc van Yana mag je zomaar niet zeggen (met de woorden van Laetitia) “tetten zijn tetten“.

Naast Miss Coorevits-Deschacht heeft het programma ook nog een mannelijke presentator. Geen idee wie juist, maar hij laat zich wel “bijstaan” door een horde mannelijk testosteron. Mijn eerste kennismaking ermee gebeurde via mijn krant op een donkere ochtend van een ver van zonnige dag. Ik verslikte me in mijn koffie en was er even niet goed van. “A shoulder to cry on becomes a dick to ride on.” Romance is not dead.  Echt man ?

Goed, zoals gezegd is het nog drie keer slapen voor het 1 februari is. En ja, ik kijk er naar uit. Want op 1 februari 1971 ergens net voor de middag sleepte ik mezelf deze wereldbol op. Zoals de titel van dit logje deels aangeeft : 47 jaar ! En die dag is ook direct de harde check met de realiteit van mijn eigenste KPIsysteem. De eerste (en oorspronkelijk enige niet professionele) KPI van dit jaar : 74kg. Dat was de doelstelling bij overgang van het oude (2017 / 81kg) naar het nieuwe jaar (2018). Stel dat ik de target haal, dan werk ik daarna natuurlijk, temptationsgewijs gedreven, door aan een verdere “afwerking”. De mogelijkheden kun je in een link hierboven vinden.

Voila, nog drie keer slapen dus !

 

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

35 thoughts on “47-74

 1. Veel ” kijk ” plezier !

 2. Mij zegt het niet veel, maar jou is het van harte gegund!

 3. Ik wens je veel plezier met de exotische avonturen…..live toekijken hoe SOA’s verspreid geraken….

 4. Ieder diertje zijn pleziertje zeker?

 5. Ik wens je alvast een fijne verjaardag!

 6. Ook van mij alvast een fijne verjaardag. Wat de rest betreft: zonde van de elektriciteit. Ik heb er niks mee, dat zal ook nooit gebeuren en die tijd kan ik gebruiken om een fijn boek te lezen.

  • Dank je voor de verjaardagswensen. Ik ga heel even eerlijk zijn : het zegt me ook helemaal niets, dus weinig kans dat ik er electriciteit aan verspil. Het was meer een intro tot …

 7. Proficiat alvast!
  Wist je dat Temptation al de eerste twee afleveringen ‘gelekt’ heeft? Ze zijn al te bekijken op het internet. Als je niet meer kan wachten… 🙂

 8. Hier heb ik een verbod in gesteld op dat programma want iedere keer als ManB er naar gekeken had wilde hij dat ik afviel, en mijn haar verf, of hij deed chagrijnig als ik tussendoor vroeg of hij koffie wilde. En in bed draaide hij me direct de rug toe om te dromen van hun schoonheid (of zijn te bevredigen verlangen), terwijl die “mooie” dames alleen maar op tv waren en ik in het echt naast hem lag.

  47, dat is nog een heerlijke jonge doorn. Ik zeg niet dat ik daar van ga dromen, maar

  • Dat van de koffie begrijp ik niet 🙂 Maar zoals hierboven al aangegeven, weinig kans dat ik “kijk”, hooguit eens tussen de dertig en zestig seconden om de presentatrice te zien. 🙂
   47 heerlijk jong ? Alles is relatief 🙂

 9. Voor wat 1 februari betreft: proficiat met je verjaardag.

 10. En voor wat het andere onderwerp van dit logje betreft:

 11. Pfff, zo passief dat tv-kijken.
  Keihard flirten in het echte leven, zeg ik!
  Met de madam van de post! De jongen van de groentenwinkel!
  Doen!

 12. Misschien moet je je wel eens inschijven voor het volgende seizoen.
  Alvast een fijne verjaardag gewenst.

 13. Ik pas voor de serie. Ik wens je nu al een mooie verjaardag. Ik wist niet dat jij zo’n jonge snaak was (wel 1,5 jaar jonger dan mij)
  Ik heb een vergelijkbaar objectief, gewicht reduceren.

 14. Alvast gefeliciteerd voor as. vrijdag wanneer je weer een jaar wijzer wordt. Een fijne dag en veel kijkplezier.

 15. Inmiddels bekomen van de feestvreugde?
  Echt, zo wil je er toch niet uitzien? Zal ook niet meer lukken op jouw leeftijd. Dat moet je van jongs af aan opbouwen en bijhouden en dat heb jij niet gedaan, begrijp ik.
  Temptation Island, nooit gezien en dat blijft zo.

 16. Ha! ik ben van een dagje later. Lichtmis. Waterman. Al heb ik mijn verjaardag dit jaar een maand opgeschoven. iets met een rare zonnewende en schrikkelmaand en dergelijke!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.