bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

+2018/05/25 GDPR

Vanaf 25/05/2018 is de Europese GDPR (link) van toepassing.

Eerst nog maar even aangeven dat https://bentenge.wordpress.com een persoonlijk blog is in de privésfeer. Dit blog heeft geen enkel commercieel doel op zich en geeft bij mijn weten geen info over wat dan ook gerelateerd aan deze blog door aan “derden”. Wel is het zo dat ik als eigenaar van dit adres gebruik maak van de diensten (en software) van wordpress voor het hosten en beheren ervan. Info ivm wordpress vind je in de algemene voorwaarden van WordPress. WordPress werkt hiervoor met een beveiligde verbinding (https) en registreert uw bezoek in het kader van dataverwerking naar statistieken toe. Als u reageert op een post via het reactievenster registreert wordpress de gegevens (naam, e-mailadres, URL en het IP-adres van de computer die je gebruikt). Indien u beslist dit blog te volgen dan registreert wordpress u uiteraard ook.

Indien je een eigen reactie alsnog wil laten verwijderen dan kun je dit vragen via 2bentenge-at-gmail-dot-com. door op diezelfde reactie te reageren.

Toch nog even aangeven dat ik het registeren van gegevens van bezoekers op deze wordpress site in de “wordpress databanken” (en alle ermee gelinkte databanken) niet kan beïnvloeden en aanpassen. Wel kan ik u garanderen dat ik zelf geen database aanleg waarin uw gegevens zich bevinden, en dat ik die gegevens ook op geen enkel manier ga gebruiken.

Als u over uzelf zaken aanbrengt in het reactieluik dan doet u dat uiteraard op eigen verantwoordelijkheid. Ik kan niemand verbieden of  verhinderen gebruik te maken van zichtbare informatie.