bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

Wie wil dit (nou wel) ?

20 reacties

Het stond in de steigers maar geraakte nog niet afgewerkt. Maar toen ging ik in de zetel zitten, keek televisie en kreeg een ingeving. Verandering van invalshoek zeg maar. Zoals wanneer iets een weinig van plaats verandert en plots vol in het licht komt te staan waardoor het een ander aspect van zichzelf belicht.

Ik ga dus heel even terug in de tijd, naar het volgende logje : wie wil dit nou niet ? Heel even dacht ik er toen aan mijn lippen te stiften. Maar dan liet ik het toch even doordringen. Ik denk niet dat wijnrode lippen mij echt staan. Het geschenkje ging zodoende aan me voorbij. Maar …

 

Het deuntje bleef in mijn hoofd hangen en ik startte aan een waslijst van “favorite things” in een draftig logje. Maar het leek zo banaal dat ik het liet zinken in de onmetelijke diepten van de woord-oceaan-en. Nu, één van my favorite things is zichtbaar hierboven : genieten van een mooi berglandschap (bij voorkeur samen met H&H).

Gisteren hing ik lui in de zetel en keek naar de digibox versie van een film. De digibox opgenomen versie is altijd beter dan de directe want :  ik-spoel-wel-even-de-reclame-door / ik-ga-driekwart-uur-vroeger naar-bed / ik-neem-als-het-mij-past-een-pauze / ik-(her)kijk-nog-wel-even-aandachtiger-als-het-zeer-interessant-is. Het was achteraf gezien een filmpje van weinig oftewel 12 uit een dozijn. Nee, geen 13, zo slecht was hij ook niet. Maar goed, de openingsscene was bedenkelijk en ik dacht even te stoppen maar… toen wierp de “openingsgeneriek” een ander licht op de zaak.

 

Voor je gaat denken dat Jennifer Aniston one of my favorite things is : think again. Helaas helaas helaas, ik ben een man. En dus heeft Jennifer iets dat me intrigeert. Het is met favorite things van groot belang (denk ik) dat het met mate komt. Iets dat overvloedig aanwezig is geeft zelden aanleiding tot a favorite thing. Dus niets zo mooi als “per ongeluk”, maw als ik het niet echt verwacht, “een” vrouwelijk attribuut aanschouwen. Ja, ik geef het toe. De vrouwenborst is one of my favorite things.

Heel af en toe overdrijf ik eens en heb ik een moment van zwakte. Omdat het logje van Kliefje me inspireerde doe ik vandaag net wat zij ook deed aan het einde van haar logje. Ik verloot iets / geef iets weg. Maar ik doe dat onder de titel “wie wil dit (nou wel)”. Het mag de deur uit omdat ik al een dergelijk gelijkaardig onderwerp in mijn huis heb hangen, en de dame des huizes vindt één kunstwerkje met als mogelijke titel “vrouwenborst” wel genoeg.

Dus, moest het zijn dat je een plaatsje in huis over hebt waar je gelooft dat het volgende werkje van Elfie  (echt) op zijn plaats is, laat dan een berichtje na. Het werkje is potlood op papier en meet 30cm op 40cm.

 

PS : ik kreeg het werkje niet gratis dus dit is geen promologje. Eerder een opruimactie van te veel hebben en hopen dat het iemand gelukkig kan maken.

PS bis (10sept2017 18.59, 48hours later) : zonet trok een onschuldige hand de gelukkige winnaar van het werkje uit de pot met gegadigden : bentenge. Hij krijgt het per kerende opgestuurd. Proficiat mr. B alias C.

 

 

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

20 thoughts on “Wie wil dit (nou wel) ?

  1. Je dame wil dus een borstenopkuis doen? Mooi werkje, maar het past niet bij ons plafond.

  2. Ik krijg er een drukkend gevoel van op mijn hoofd, en onder mijn borst (ik weet nog niet onder welke). Een tekening waar je eindeloos naar wilt kijken om het te begrijpen maar dat moet je nooit doen want dan is het saai. Net zoals de tekeningen van Escher, als je er een vogel en vis in ziet kun je het wel door de plee spoelen.
    Maar deze tekening vraagt aandachtig oog.

  3. Ik heb de ‘bloteborstenkaders’ nog die de echtgenoot me naliet dus bedankt.

  4. Een film met J. Aniston? Neen, toch maar niet. Ze speelt in soort films dart me niet direct kan bekoren, vrees ik 😉

  5. Ik haat vrouwen die graatmager zijn en dikke borsten hebben ;-)..iets met jaloezie of zo 🙂

  6. Ik ben een stuk minder obsessief bezig met de vrouwelijke esthetiek dan jij, vrees ik. Iets met leeftijd of zo. 🙂

  7. Niet echt mijn smaak, dus geef ik de fakkel door aan de blogger die na mij komt.

  8. Leuk en lief van je! En wat fijn dat ik je zo geïnspireerd heb! Count me in. Mijn Vlam is erg gek op borsten nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s