bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

Feedback omtrent het geilige gras.

16 reacties

Williams. Muguruza. Rybarikova. Konta.

Helaas helaas driewerf helaas ben ik deze week met vakantie. Ik hoef maw niet naar het werk te gaan. En normaal gezien is zo’n eerste week vakantie ideaal om wat bij te werken in de huiswerkjes. Ware het  niet dat ze deze week in de tweede Wimbledonweek zitten. En ik maar wat graag voor dat scherm zit. Ik zag dus al hoe de huidige nummer één van de wereld in het vrouwentennis onderuit ging tegen Muguruza. Muguruza, ik zeg het nog even want die 1m85 grote Spaanse is een getalenteerde mooie speelster. Sinds deze week weet ik het ook wel zeker. Out met Genie Bouchard. Dat is immers een Kournikova bis. “Veel” lijf en promo maar weinig tennis. Er zijn zoveel mooiere en interessantere vrouwen in het tennis.

Maar goed, in plaats van huiswerk keek ik dus al net iets te veel tennis. En zag hoe de Duitse Kerber wegens haar te verdedigen punten (finale Wimbledon vorig jaar) sinds vandaag nummer één af is in het WTA. De vraag die overbleef was: wie neemt haar plaats in ?  Pliskova speelt al niet meer op het heilige gras sinds Rybarikova haar in de tweede ronde in iets meer dan twee uur tennis spelen naar huis klopte. Halep stond wel in de kwart finale en moest die winnen van Konta. Die kon op haar beurt de eerste Britse in meer dan 30 jaar worden die nog eens de halve finales haalde.

De eerste set tussen Halep en Konta was eentje om de duimen bij af te likken van de spanning. Niet het beste tennis maar toch. Halep is een bijtertje. En won de eerste set in tie break. Helaas moest ik set twee en drie missen wegens zelf een balleke gaan slaan en gezellige nababbel. Maar wat me echt zal bijblijven van Konta is dat specifieke maniertje. De eerste keer vroeg ik me af of mijn beeld vertraagd werd, maar dat is het niet. Als je iets van belangstelling hebt voor tennis dan raad ik je echt aan eens te kijken hoe Konta haar opslagvoorbereiding doet. Hilarisch vind ik dat.

Enfin, ik wou het maar even gezegd hebben. Het is immers komkommertijd, nietwaar. O, en just for the record, ook de mannen tennissen op het heilige gras van Wimbledon hoor.

 

 

 

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

16 thoughts on “Feedback omtrent het geilige gras.

  1. Al die vrouwen leiden maar af.
    Wat is jouw mening over het gras?

    Nieuwsgierige groet,

  2. Dacht de eerste keer ook dat het beeld “haperde”. Maar als je dàt al hilarisch vindt, wat dan gezegd over Nadal? Daar wordt ik dus niet goed van, he. Fantastische speler, maar die tics vóór zijn opslag… Eergisteren hadden we het er hier nog over: eerst zijn slip vantussen zijn kont peuteren, vervolgens zijn truitje weer recht hangen bij de schouders, neus-linker oor-neus-rechter oor aanvegen en dan de bal stuiteren. Ik vraag me af of hij zonder dat ritueel de bal wel over het net krijgt. Ik zie hem graag spelen, maar als ik op die tics begin te letten, zie ik niets meer van de match. Zou die dat buiten de courts ook zo doen? Vóór elke hap, vóór het tandenpoetsen, vóór … (ja, mijn man begon zich op dat moment nog meer intieme activiteiten voor te stellen, maar toen lag ik al in een lachkramp)

  3. Mooi om naar te kijken. Het gras én de dames, natuurlijk…

  4. Mijn vrouw kijkt liever naar de tour. Daar kan ik niets tegen inbrengen. Trouwens, ik ben toch meestal op mijn werk.

  5. Ik ben gewoon aan ’t werk. Wimbledon is wat mij betreft zowiezo niet interessant, hou meer van gravel

  6. Helaas, helaas, helaas, ik ben ook verslaafd. En zag Konta het net afleggen tegen Her Royal Goddess Venus W. Wat een gebeeldhouwd prachtige vrouw is dat zeg. Zucht. Anyways. Zullen wij eens een balletje timmeren ;)?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s