bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

Semi-doorzichtig, 18-

24 reacties

Inspiratie vind je. Overal. Of nergens. Gisteren botste ik virtueel tegen dit aan. Zwak. Dat ben ik. Als het gaat over “borsten / dankbaar mooi staan te zijn / door de stof qua vorm zichtbaar (donker) puntje in het midden”. Ach, en op basis daarvan bedacht ik dus ook de titel voor dit logje.  Die zegt dan wel 18-, maar de inhoud is mogelijks wel 18+ . Al dan niet doorzichtig. Je bent gewaarschuwd.

Vandaag en ook morgen speel ik op verplaatsing. De kamer is me vreemd en de badkamer nog meer. Na een hete nacht stap ik ’s morgens het bad in dat ook als douche dienst doet. De douchesproeier staat op deftige afstand boven mijn hoofd, klaar om zijn stralen op mij neer te storten. Ik haal hem echter uit de houder want om de watertemperatuur te regelen moet ik me serieus bukken en dan heb ik hem liever in mijn hand. De kraan opent en het water stroomt. Het is koud. In tegenstelling tot mevrouw Appelvrouw hou ik niet van koude douches. Een koude douche nemen geeft wel een kick, schokkend wakker worden is dat, maar na even koud water zou er van staan absoluut geen sprake meer zijn. Ik beweeg de badkraan van rechts naar links. Het water is nu gloeiend heet. Een beweging naar rechts tot net voorbij het middelpunt en het water is terug koud. Dan maar een weinig terug naar links. Heet heet heet. Een paar mm terug naar rechts. Te koud. Dan weer drie mm naar links. Te warm maar aanvaardbaar. Sommige regelsystemen zijn gewoon niet gemaakt om te regelen.

Draaglijk net te warm stroomt het water over mijn naakte lichaam. De te hete nacht spoelt uit mijn lijf en het leven neemt weer bezit van me. Zalig dat water. Kunnen genieten van water, het is een luxe. Ik neem het doucheschuim en bewrijf en bepotel mezelf om het aan te brengen. Lekker zacht en schuimend gaat het over het lichaam om dan iets later met kracht door de douchesproeier van mijn lichaam gerukt te worden. Ik geniet nog even na, maar kom net te dicht bij het witte kunststoffen gordijn. Dat zuigt zich onverbiddelijk aan mijn lichaam vast. Het gevoel is evenwel niet onzalig. Ik beweeg me lichtjes en voel hoe de witte stof zich verder om me heen sluit. Ik blijf even staan en geniet. En bedenk “piemel / dankbaar staan / door de strakke natte plastic zichtbaar qua vorm”.  De stof dwarrelt terug. De douchekraan gaat dicht. Met recht opgeheven hoofd loop ik door de badkamer, kijk eens in de spiegel, kleed me aan en loop naar de kamerdeur omdat iemand op me wacht. Want het is donderdag. Werkdag op verplaatsing.

 

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

24 thoughts on “Semi-doorzichtig, 18-

 1. 🙂
  dat is een uitgebreide douchebeurt in plastic. kreeg wel een mooi beeld bij een parmantig weerstand tegen plastic biedende mannelijke pijl. Net genoeg om prikkelend te zijn.

 2. Je hebt deze wasbeurt met verve en doodsverachting overleefd. Chapeau !

 3. Een erg zakelijk antwoord van me : neem een bad wanneer je de douchekraan niet goed kan afstellen in de hotelkamer 🙂

 4. Een afzuigsysteem boven de douche welke zo hard werkt dat het gordijn naar binnen wordt gezogen. Best handig op velerlei gebieden. Leuk stukje, euh stuk… neeneen, zo bedoel ik het niet…😉

 5. Welwelwel… Eentje heeft last van de warmte 🙂

 6. Ik háát van die plastic gordijnen. Niks lekkers aan. Blegh. Rare man jij! 😉

 7. O jee😳Heb jij een geheime verhouding met Appelvrouw?🤔😲😳😵

 8. Een douchegordijn dat fijn voelt aan je lichaam, mag er niet aan denken :-)…..maar vrees dat dit beeld de rest van de dag me zal achtervolgen 🙂

 9. Jij hebt een koude douche nodig! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s