bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

Een rondje (ongewone vragen).

10 reacties

Je hebt een prachtvriendin, maar voor welke vrouw zou je toch een ommetje fietsen ?

Je bent gelukkig getrouwd. Maar wat als je van je vrouw voor één keer een wildcard zou krijgen ? Welke babe zou dan wel eens je benen mogen masseren ?

Wie zou jouw ultieme temptation zijn ? Natasja ? Pommeline ? Of toch iets stijlvoller ?

Welke bekende babe, behalve je eigen vriendin uiteraard, zou je aan de finish wel eens mogen opwachten voor een dikke knuffel ?

Lang leve Tracey ! Maar welke wereldberoemde vrouw zou jou ook nog mee in de boomerang kunnen lokken ?

Je hebt een vriendin, maar welke bekende vrouw zou wel eens mee de stal mogen komen uitkuisen ?

Nog een laatste slechte 24-verwijzing en dan stoppen we er voor altijd mee, beloofd. Maar welke vamp zou Jack Bauer wel eens voor 24 uur uit de klauwen van terroristen willen houden ?

Ja hoor, ik LEES de krant. Een tijd terug stapten we over van De Standaard naar een meer down to earth krant. Sindsdien lezen we hier dus Het Nieuwsblad. Vroeger nam ik ’s morgens niet de moeite om de krant open te slaan, wegens te serieus voor een doordeweekse ochtend. Enkel in het weekend kon ik me sporadisch motiveren om de wereld aan de hand van sommige artikels te doorgronden. Maar sinds we dus overstapten naar het Nieuwsblad lees ik dus wel elke ochtend minstens één artikel uit de krant. En die balans tussen niet te serieus maar toch info verschaffen bevalt me wel. Maar soms is trop te veel.

Sinds meer dan een week zit er een extra katern bij onze krant. Dat katern draagt de titel “Rondekrant”. Jaja, moest je het nog niet weten, dit weekend is het zover. Dan staat Vlaanderens mooiste in de schijnwerpers. Deze week plaatste mijn krant op de laatste bladzijde van het aan deze koers der koersen gewijde katern een interview met een net iets mindere god der goden. En die mocht dan wat ongewone vraagjes beantwoorden. De allerlaatse vraag van elk van die interviews zag je hierboven.

De antwoorden : Madonna (uit de jaren 80 zoals in de Who’s that girl tour), Charlize Theron (zoals ze erbij loopt in de film Hancock met Will Smith), Blake Lively, Keira Knightley, Cameron Diaz (zoals ze eruit zag in The Mask), Shakira, Cristina Buccino.

 

Geen idee hoe de fotofinish er zondag gaat uitzien. Maar persoonlijk hoop ik dat Greg nog eens als eerste over de streep komt. Maar als het niet zo zou zijn, dan mag het de enige onbekende uit het lijstje van hierboven zijn, namelijk Cristina Buccino. Ik denk dat die er in een strak koerspakje beter uitziet dan menig coureur.

 

 

 

Advertenties

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

10 thoughts on “Een rondje (ongewone vragen).

 1. Alles om het lijf? (alleen maar om het lijf?)
  Als je dat zou omkeren, welke mannelijke babe, dan is er geen een. Nou ja, louis Armstrong heel misschien, maar dat is meer met respect 🙂

  • Komaan, echt ? Geen mannelijke babes ? Wij zijn er dus enkel voor den serieux ?

   • Ohnee hoor, maar babes… niks aan, glibbers die alleen maar met hun eigen lijf en lust bezig zijn en waar ik me dan ook niet aan kan verlekkeren want ze hebben niks voor mij. Ik zie liever een rijpe man met wat rimpels, die mij het hoofd op hol brengt door slechts naar mij te kijken. Of een van begin 30 met een sportfiguur, alleen… geen babe! liefst wat verlegen die ik kan veroveren.

 2. Wielrennen en al wat errond hangt mag voor mijn part de boom in.
  De mooie dames in je krant mogen er anders wél wezen! Tijd dat Kerk en Leven met een identieke katern begint, het zou meer lezers aantrekken!

 3. Een man blijft een man blijft een man. (Ook al houdt hij keurig zijn handen thuis).

 4. De laatste vrouw die mijn benen heeft gemasseerd, was mijn kinesiste. Ze deed dat overigens goed.
  Als ik die vragen zo lees, ben ik blij dat ik nog steeds een De Standaard-adept ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s