bentenge

There is a crack in everything. That's how the light gets in/out.

Het (secret) trekje van/aan de stok.

28 reacties

Sinds de hond er is hoort een ochtendlijke wandeling tot mijn vaste routine. Ergens tussen 7.30 en 8.00 dirigeer ik de net iets ouder dan drie maanden puppy naar de berging, leg haar aan de leiband en open de deur. Vanaf dan is het belangrijk om de teugels strak te houden, want anders dirigeert zij waar de wandeling heen gaat.

De standaard is evenwel duidelijk. Op het moment dat we de deur uit stappen trek ik naar rechts en stappen we richting straat. Aan de oprit twijfelen we even, maar ook daar is een keuze snel gemaakt. We gaan links. Wij wonen immers in een doodlopende straat die eindigt in de velden. Op deze prachtige ochtend hebben we drie kwart van de weg tussen ons vertrekpunt en het einde van de straat afgelegd als een grijze SUV van het duurdere type met bijhorende blondine ons voorbij raast. Met de snelheid van het licht stormt ze op het straateinde af. De man met de hond denkt even bij zichzelf… subiet stelt die vast dat ze net na de bocht naar links een U-turn zal moeten maken en komt ze ons wel weer tegemoet. Ik wandel verder maar stel vast dat de SUV niet terugkeert.

Even denk ik dat dit toch wel vreemd is. De hond trekt aan de leiband en dus versnel ik mijn pas om het nog geketende dier bij te houden. Aan het einde van de straat staat op de rechterkant een huis waar ze drie kleine hondjes hebben. Onze woef is verzot op de interactie met die keffende beestjes en weet heel goed dat ik haar tot daar wel volg. Aangekomen aan de stopplaats van onze hond kijk ik naar links waar de SUV geparkeerd staat. Groot is mijn verbazing als ik merk dat de blonde dame niet langer in de auto zit. Even vraag ik me af waar ze naartoe is.

Onder het mom van mijn hond amuseert zich hier toch te pletter met zijn soortgenoten blijf ik dralen en kijk links en rechts of ik haar niet zie. Plots valt het me dan toch op. Ze bevindt zich net achter de wagen. Het valt me ook direct op dat ze eerder dure kledij draagt die haar heel goed om het lijf past. Onze goede heer heeft haar op het eerste zicht voorzien van een mooi lichaam en haar “vrouwelijkheden” vallen nogal op.

Maar groot is mijn verbazing als ik vaststel dat ze (gewoon) aan een stok(je) staat te zuigen. “Schaamtelijk” (Fresco indachtig) denk ik onmiddellijk. Maar toch blijf ik nog even kijken. Ze geneert zich niet maar heeft toch de moeite genomen om zich van thuis te verplaatsen om te doen wat ze zo graag wou doen. Taboe o taboe. Waarschijnlijk is haar echtgenoot niet op de hoogte. Ahum, het moet zijn dat ze die sigaret de verplaatsing waard vindt.

Auteur: bentenge

°1971 (Kortrijk, Belgium). Man.

28 thoughts on “Het (secret) trekje van/aan de stok.

 1. Whoehahahahahahahaha, schitterend,……wat een verhaal!

 2. Ohgod, wordt iemand in de ochtend door zijn hond op sleeptouw genomen, nog voor het ontbijt met slechte nachtadem, ziet een dame op een lolly zuigen en maakt dan een geheel eigen versie, het is niet haar man op wie zij zuigt, maar… tjeetje, welk een bevrediging geeft het een vrouw om op een stok(je) te zuigen!

 3. “Ik ben écht gestopt, schat.”
  Waarna ze het huis uit vlucht en in haar SUV naar jullie doodlopende straat scheurt. Als ze maar haar peuken niet laat rondslingeren, denk ik dan.

 4. Het was hoogdringend, blijkbaar🙂

 5. het duurde 3 – 5 – 7 seconden om “het stokje” te benoemen maar ik gerààkte er, zij het via een twisted omweg…..
  a dirty mind…………………………………………..

 6. Jij hebt in ieder geval genoten van je uitzicht ……

  Vrolijke groet,

 7. wat een moeite, voor een doodgewone sigaret. Ik had een ander stokje in gedachten…😛

 8. In haar auto kon ze natuurlijk niet roken niet vanwege de geur.
  Fijn dat je wat kon meegenieten. Ik zou het toch eens in het oog houden, ze staat er misschien dagelijks op hetzelfde tijdstip. Een hond is zeer snel aangelijnd!😉

 9. En ervan uit gaan dat ze 0% naar rook ruikt als ze dadelijk weer haar huis binnen gaat😀

 10. Je kan ze misschien als tip geven een hond te nemen. Dan heeft ze altijd een geldig excuus om aan stokjes te trekken.

 11. Haha ! Laten we deze dame een naam geven… Victoria b.v. Dan wordt de titel van dit stukje Victoria’s Secret wat alweer aanleiding kan geven voor schaamteloze fantasieën :-)

 12. Geweldig zeg🙂 Ik geef toe, ik dacht ook aan een ander stokje

 13. Ruzie thuis natuurlijk. Even een ‘luchtje scheppen’.

 14. Wat een mens niet allemaal te weten komt met een hond aan de lijn.😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s